Druk, druk, druk, druk.....

03-04-2021

En bedrijf opstarten naast een baan is druk. Megadruk.
Maar mijn baan zal ik niet opgeven. Ik werk in de gehandicaptenzorg en vind het werken met mensen met een verstandelijke beperking zalig. Ik geniet volop van mijn belevenissen en bovendien geven ze mij zo veel interessante verhalen om te delen. Het leverde mij ook de titel LinkedIn Top Voice 2020 op dus die baan in de zorg blijft!

Dat bedrijf dat ik aan het opstarten ben heeft te maken met LinkedIn. Training geven over LinkedIn en storytelling op LinkedIn.
Maar training geven over LinkedIn betekent ook actief zijn op LinkedIn. 
Daarnaast doe ik altijd vrijwilligerswerk, sinds kort ben ik vrijwilliger bij Bliss to Shine, en ga ik mij inzetten voor hun LinkedInpagina.
Ander vrijwilligerswerk wat ik doe is collecteren voor het reumafonds. In het kader van elk nadeel heeft zijn voordeel, door de corona gaan we niet met de collectebus langs de deuren maar collecteren we digitaal. Ik heb een betrokken netwerk en haal het dubbele op van de vorige keer. Dank jullie wel.

Ik vier mijn verjaardag en het is maar goed dat er momenteel niks kan, ik heb nu tijd om de 1000 felicitaties in de persoonlijke berichten te beantwoorden.

Ondertussen ben ik er achter dat als je aardig kan storytellen in 1300 tekens, dat het niet betekent dat je salesteksten kan schrijven. Ik volg een training salesteksten schrijven bij Esther van Vondel en mijn halve website gaat op de schop. Maar wat een fijne training is dat zeg.

Huibrecht plaatst de meeste schattige tekeningen op LinkedIn en ik ben verkocht. Ik moet een paar schrijfduivels hebben en tadaaaa, mag ik jullie voorstellen aan mijn duiveltjes die een van mijn workshops volgen. 

Ik ga met Heidi Schuring daten. We picknicken aan de Vinkeveense Plassen en nemen ook samen een podcast op.
Het is mooi als je er achter komt dat een tot nu toe digitale connectie en jij ook in het echt chemie hebben.

Ik kom een post tegen op LinkedIn die mij recht in mijn hart raakt.
Marianne vertelt hoe de hulphond waar zij ruim 5 jaar voor gespaard heeft uiteindelijk niet naar Nederland kan komen vanwege de onverwachtse verplichtte coronatesten bij de grensovergangen.
Mijn hart breekt dus er zit maar een ding op.  Een crowdfunding opzetten en zorgen dat Gaija, de hulphond, zo gauw mogelijk naar Nederland komt.
Ik post dit op LinkedIn en binnen een dag kan ik Marianne vertellen dat ze gauw Gaija in haar armen kan sluiten. 16 april komt Gaija naar Nederland. Doneren mag nog steeds zodat de stichting in oprichting van Marianne zo snel mogelijk een stichting zonder in oprichting is.

Nog 3 diensten werken bij mijn geliefde bewoners, nog een trainging bij Esther (Hoe maak je je blog uitstekend vindbaar? SEO in 2 uur) en dan .... vakantie!
Nou ja, vakantie...een paar dagen naar Twenhaarsveld. Een huisje met open haard (spelen met vuur doen manlief en dochterlief graag), een sauna (in de blote kont lopen in de hitte doen manlief en ik graag) en kijken naar de vogeltjes rondom ons huisje (doen we alle drie graag). En verder laten we voor ons koken, wandelen we een paar meter, lezen een boek en doen we verder niks.
En als ik dit allemaal terug lees denk ik alleen maar,

HET LEVEN IS GOED!