Druk, druk, druk, druk.....

29-07-2021

En bedrijf opstarten naast een baan is druk. Megadruk.
Maar mijn baan zal ik niet opgeven. Ik werk in de gehandicaptenzorg en vind het werken met mensen met een verstandelijke beperking zalig. Ik geniet volop van mijn belevenissen en bovendien geven ze mij zo veel interessante verhalen om te delen. Het leverde mij ook de titel LinkedIn Top Voice 2020 op dus die baan in de zorg blijft!

Dat bedrijf dat ik aan het opstarten ben heeft te maken met LinkedIn. Training geven over LinkedIn en storytelling op LinkedIn.
Maar training geven over LinkedIn betekent ook actief zijn op LinkedIn.
Daarnaast doe ik altijd vrijwilligerswerk, sinds kort ben ik vrijwilliger bij Bliss to Shine, en ga ik mij inzetten voor hun LinkedInpagina.
Ander vrijwilligerswerk wat ik doe is collecteren voor het reumafonds. In het kader van elk nadeel heeft zijn voordeel, door de corona gaan we niet met de collectebus langs de deuren maar collecteren we digitaal. Ik heb een betrokken netwerk en haal het dubbele op van de vorige keer. Dank jullie wel.

Ik vier mijn verjaardag en het is maar goed dat er momenteel niks kan, ik heb nu tijd om de 1000 felicitaties in de persoonlijke berichten te beantwoorden.

Ondertussen ben ik er achter dat als je aardig kan storytellen in 1300 tekens, dat het niet betekent dat je salesteksten kan schrijven. Ik volg een training salesteksten schrijven bij Esther van Vondel en mijn halve website gaat op de schop. Maar wat een fijne training is dat zeg.

Huibrecht plaatst de meeste schattige tekeningen op LinkedIn en ik ben verkocht. Ik moet een paar schrijfduivels hebben en tadaaaa, mag ik jullie voorstellen aan mijn duiveltjes die een van mijn workshops volgen.