Wie schrijft, die blijft......

16-04-2022

Wie schrijft, die blijft......
Het is een waarheid als een koe. Om op LinkedIn zichtbaar te blijven, om onthouden en niet vergeten te worden, moet je schrijven.
Maar wat nu als je ziek bent zoals ik nu? Ik maak niks mee wat ik kan delen.
Ik zit het ene moment rillend onder een dikke deken, het andere moment gooi ik alles van me af en ben op zoek naar verkoelende washandjes.
Het ene moment drink ik kopjes hete thee en cup a soup, het andere moment lik ik aan waterijsjes en drink koude drankjes. In mijn lijf is een heuse welnessbeleving aan de gang.
Tot nu toe werkt het nog niet echt.
Dan hoef ik uren niet te hoesten en opeens ben ik een rochelend en hoestend oud vrouwtje. En dan hoest ik zoveel dat de spieren links een flinke opdonder hebben gekregen. Mijn dochter giert het uit en beland vervolgens ook in een hoestbui als ze mij ziet hoesten. 
Niks geen hand voor de mond bij mij, ik hou mijn linkerborst stevig vast omdat daar de spieren al zo pijn doen van het hoesten.
Het ene moment lig ik te snurken op de bank en als ik wakker ben kijk ik tv. Ik heb echter alles al gezien dus ik zit te Youtuben en bekijk alle gore filmpjes van dokter Pimplepopper en als tegenhanger Masterchef Australia.

Ik kan niet wachten op het moment dat ik weer beter ben, de wijde wereld in kan trekken, kan werken en schrijven over de echt interessante dingen die ik mee maak. De wandeling Hollen door de bollen in te halen, want die moest ik ook afzeggen.
Ik heb de herkansing gezet op Koningsdag woensdag 27 april. Je kan nog meelopen, of als ik dan nog steeds ziek ben, mijn rolstoel duwen, maar de wandeling gaat dan wel door!