Podcast Tell a story

In mijn podcasts nodig ik connecties van LinkedIn uit om samen een paar bijdrages  van ons zelf door te nemen en te analyseren waarom deze het juist zo goed of juist niet goed doet.

Episode 4

Wat krijg je als je 2 vrouwen die gek van LinkedIn zijn samen in een podcast zet?
Gewoon, een minitraining LinkedIn.
Wietske van Ierssel en Marieke hebben het over wat werkt en niet werkt, de kracht van LinkedIn en Storytelling en nog veel meer..........


Episode 3

Heidi Schuring praat mij bij over The Law of Attraction terwijl we picknicken aan de Vinkeveense plassen.
We hebben het over onze eigen bedrijven en dat je zonder vuur niet kan verkopen. Beschrijf je passie in een post en je gaat rocken!

Episode 2

De tweede podcast. Aanvankelijk was thuiskok Teun de Vries uitgenodigd. In zijn storys over zijn kookbelevenissen op LinkedIn speelt zijn zoon een belangrijke rol. De avond voor de opnamen kwam echter de tweede zoon ter wereld, Teun heeft zijn handen vol aan die jonge knullen. 

Gelukkig wilde mijn oudste dochter Sjarlie Wulp eerder komen praten in de podcast.

Episode 1

In mijn eerste podcast is Bart Heeling te gast. Nog maar kort op LinkedIn en een kei in storytelling. Stiekem ben ik erg jaloers op hem maar dat zeggen we niemand natuurlijk. Neem even het geblaf van de hond op de koop toe. Deze eerste podcast was al een beleving op zich, ik durfde niet meer te knippen. 
Luister en geniet.