Training storytelling in 1300 tekens.

Heeft LinkedIn voor jouw grote geheimen?

Ben jij teleurgesteld over jouw bereik op LinkedIn?
Lukt het jou niet om verbinding te maken en haal jij nog geen leads binnen via LinkedIn?
Met andere woorden, loop jij waardevolle omzet mis? 

Met storytelling op LinkedIn krijg je een groter bereik op LinkedIn, meer verbinding en meer leads. Met de training "Storytelling in 1300 tekens" haal ik je uit jouw comfortzone en leer je vrij te schrijven, ga je LinkedIn begrijpen en de tips toepassen en werk je meteen aan jouw branding. 


Uiteindelijk ga jij resultaten behalen!

  • En ga jij meer plezier krijgen in LinkedIn,
  • Ga je steeds meer de verbinding aan met jouw connecties,
  • Werk je aan jouw branding als een deskundig, bevlogen en maatschappelijk betrokken bedrijf,
  • Krijg jij een netwerk van ambassadeurs,
  • En komen de potentiële klanten naar je toe.

Wat zit er in de training?

Bij de training "Storytelling in 1300 tekens" leer je alles over de werking van LinkedIn, over storytelling op LinkedIn en contentwriting.

Ik weet wat werkt omdat ik al het lesmateriaal continu toets aan de praktijk
Indien gewenst krijg te tijdens de training feedback op jouw content en neem je deel aan een studiegroep waar de cursisten elkaar steunen, feedback geven en tips delen.

Wat zeggen vorige cursisten?

  • Marieke gaf op een professionele wijze feedback en wist tegelijkertijd een "kletsgroep" te onderhouden voor de deelnemers. Hierin gaven de deelnemers ook elkaar feedback.
  • Wat een aangename verrassing blijkt deze training te zijn. Ik leer dat ik stiekem al best goed verhalen kan vertellen als ik er mijn best voor doe, en ik leer ook geweldig veel over LinkedIn als social media kanaal. Do's en don'ts. En bovenal, Marieke bracht een geweldige groep mensen samen. Wat een positieve energie, en heerlijk hoe we elkaar ook na afloop van de training blijven aanmoedigen en ondersteunen.
  • Ze is een geweldige begeleidster en weet een ieder te raken met haar manier van trainen. Haar energie en bevlogenheid zorgen ervoor dat je blijft absorberen.
  • Ze heeft me echt uit mijn comfortzone gehaald, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Elke week komt ze met nieuwe opdrachten om jouw je verhaal te laten vertellen en de storytelling langzamerhand onder de knie te krijgen.
  • Voordat ik aan Storytelling in 1300 tekens begon kon ik geen verhaal schrijven enkel opmerkingen en feitelijke dingen. Wat het precies is weet ik ook niet maar er is veel veranderd sinds ik wijze lessen, tips en een soort opvoeding in schrijven heb genoten van Marieke. Ik moet nog veel leren maar weet nu waar op te letten en ik ben ook qua zelfverzekerdheid flink vooruit gegaan.

Waarom zou je voor deze training kiezen?

Naast het geven van trainingen werk ik parttime in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Wekelijks deel ik mijn belevenissen uit mijn werk op LinkedIn om een kijkje te geven in de keuken van de gehandicaptenzorg. Ik krijg ontzettend veel reacties op mijn posts over mijn werk en LinkedIn koos mij tot 1 van de 20 LinkedIn Top Voices 2020 vanwege mijn posts over de gehandicaptenzorg.

Doordat ik actief blijf op LinkedIn vallen veranderingen binnen LinkedIn meteen op en en ga ik aan de slag om de strategie aan te passen.
Eén loket voor kennis over LinkedIn en Storytelling, wel zo handig.

Deze training duurt 8 weken, stap voor stap neem ik je mee en laat je ondervinden wat wel en niet werkt voor jou op LinkedIn. En als je er prijs op stelt geef ik jou feedback op jouw schrijfopdrachten, tot op de komma aan toe.
Na 8 weken zie jij je netwerk al groeien en ben jij een echte professional op LinkedIn en genereer je meer leads.

Praktisch: elke maandag ontvang je in je mailbox weer nieuw les materiaal en natuurlijk een schrijf en een onderzoeksopdracht.

Indien er voldoende animo is plannen we een zoommeting met een nader te bepalen onderwerp.

Start volgende training: 19 april 2021

Investering: €150 exclusief 21% BTW. €181.50 inclusief BTW.